Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat

de alldaycooking in Dulciuri, 16 Iun 2013 | 4281 vizualizari

 

Absolut banala ca si mod de preparare, dar foarte apreciata de baietelul meu!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr capsuni
  • 2 linguri miere
  • sucul de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat:

Am curatat capsunile de frunze si codite. Am pus capsunile, mierea si sucul de lamaie in intr-un vas inalt si am pasat fructele cu ajutorul blender-ului stick. Am turnat piure-ul in formele de inghetata, iar ce mi-a ramas intr-un castronel. Am lasat la congelator peste noapte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

miki_a 1

28.09.2015, 09:09

La multi ani!!!

miki_a 1

28.09.2016, 08:29

La mulți ani! Aniversare frumoasă!

Rahela Velicu 1

14.12.2018, 19:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sorbet de capsune